MERSİN / YENİŞEHİR - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

10. SINIF VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

AKREDİTASYON

Ara

Okulumuzda MEVLANA’ NIN 7 GÜNÜ 7 ÖĞÜDÜ etkinlikleri kapsamında “Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol”, “ şefkat ve merhamette güneş gibi ol” etkinliklerimizden görseller.

Kas

Okul Sağlığı ile öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi  amaçlanmaktadır.

GELENEKSEL YEMEKLERİN KİMYASI (CHEMISTRY OF TRADITIONAL FOOD)

Mesleğim ve Evrenselliği / My Profession and Its Universality

9 Şubat 2021 Güvenli İnternet Günü nedeni ile Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gamze PALAZ'ın dahil olduğu projede yer alan öğrencilerimize zoom üzerinden seminer verilmiştir. Siber güçlerle mücadele ve internet güvenliği hakkında konuşulmuştur. Semineri veren Batman İl Emniyet Müdürlüğünden Siber Suçlarla Mücadele Dairesinden Yunus Emre BAKANAOĞLU'na teşekkür ederiz.

My Profession and Its Universality

A seminar was given to our students on zoom for 9 February 2021 Safe Internet Day. There has been talk about the fight against cyber forces and internet security. We would like to thank Yunus Emre BAKANAOĞLU from the Department of Combating Cyber Crimes from Batman Police Department who gave the seminar

Kas