T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / YENİŞEHİR - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM UYGULAMASI İL İÇİ VE İL DIŞI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

10. SINIF VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Sevgili öğrenciler 2024 Mayıs - Eylül aylarını kapsayan işletmede mesleki eğitim uygulama sonuçları belli olmuştur. İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamasında dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıdaki gibidir.

Başlangıç : 02 Mayıs 2024

Bitiş         : 29 Eylül 2024

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1. İl İçi ve İl Dışı işletmede mesleki eğitim uygulamasına gidecek olan öğrencilerimiz aşağıdaki linkte yer alan hazırlanması gereken evrakları önümüzdeki haftadan itibaren hazırlamaları gerekmektedir. İstenen belgeler arasında Hijyen belgesi bulunmaktadır. Her öğrencimize hijyen belgesi kursu verildiğinden, hijyen belgeleri sorumlu koordinatör öğretmenlerinize verilecektir.

2. İl Dışı otellerde staj yapacak olan öğrencilerimiz ilgili otellerin belirtmiş olduğu bankalardan hesap açtırmaları gerekmektedir. 18 yaşını doldurmuş öğrencilerimiz kendileri, doldurmamış olan öğrencilerimiz velileriyle birlikte gitmeleri gerekmektedir.

3. İl İçi işletmelerde staj görecek olan öğrencilerimizde işletme yetkilileri ile görüşüp hangi bankadan hesap açılması gerekiyorsa o bankalardan hesap açtırmaları gerekmektedir.

4. Bütün öğrencilerimizin maaş ödemeleri bankalardan açtırmış olduğu hesaplara yatırılacaktır. Elden maaş ödemesi yapılmayacaktır.

5. Her öğrencimizin sorumlu olduğu bir koordinatör öğretmenimiz görevlendirilmiştir. Koordinatör öğretmenlerimiz önümüzdeki haftadan itibaren sizlerle toplantılar düzenleyecektir. Toplantıda gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

6. İl dışında işletmede mesleki eğitim uygulamasına gidecek olan öğrencilerimiz için; 

    Hareket tarihi: 29 Nisan 2024

    Hareket Saati : 23.00

    Hareket Yeri   : Mersin Divan Oteli arkası meydanda 

   Otobüs ücret Tutarı : 1000 TL (Bin TL)   

Otobüs ücretlerini her öğrencimizin kendisi ödemesini yapacak, daha sonra otele gittiklerinde ilk maaşlarını alırken kendilerine otel yetkilileri tarafından ödemesi yapılacaktır. Otobüs biletlerini alma zamanı tarafınıza bildirilecektir.

7. İş dosyası tüm öğrencilerimiz tarafından temin edilmesi zorunludur.

8. İşletme, okul, veli ve öğrenci arasında imzalan iş sözleşmeleri önümüzdeki haftadan itibaren doldurulması gerekmektedir. Bununla ilgili bilgilendirme Koordinatör öğretmenleriniz tarafından yapılacaktır. 

 

  İL İÇİ VE İL DIŞI İŞLETME YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

  İL  İÇİ VE İL DIŞI GEREKLİ OLAN EVRAKLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.04.2024 - Güncelleme: 09.04.2024 20:32 - Görüntülenme: 1276
  Beğen | 5  kişi beğendi